Jag har nu attended Valborgsfylla i stadsparken , FY FAN VAD MED FOLK. (facebook notis på den) ÅÅÅh fyfan vad valborgsfyll det ble , sitter i fortfarnade om fast i mindre mängd kanske .  Var i skolan o gick på en lektion till halv 10, cyklade till stadsparken o satt med syster, kusin, kusinpojkävn + fler o drack öl & brännvin, åkte till teaterlektion klcokan 12 & kunde inte prata, så jag smög därifrån . Ber till gud att min lärare inte fattade att jag var askalas . Så nu har jag vart i stadsparken hur länge som helst o dansat lite Mishis & Olivia o gått runt lite . Valborg i Lund är fan bästbästbäst . Träffade även min Oboy grabb , jippie !
Mkt hemskt att nån tjej blev överkörd av en buss, jag började gråta när jag trodde att det var min syster & jag inte fick tag i henne . Poliserna var snälla o sa att det inte var hon, då blev jag lite glad, fast fortfarande ledsen, stackars tjej, jag vill inte ens höra alla äckliga grejer folk säger om olyckan .
Men iaf, jag raggade förfest till ikväll, Ministry of sound i Malmö, SNYGG  kille anordnar förfest & jagsäger inte nej !

VALBORG JA .