Hej. Kollade precis på ett avsnitt av GIRLS och hej hopp så kom ett skrivande tillbaka till mej. Varför? Jag såg och kände igen mej i någon i serien och kände så jävla mycket på en gång. jag behövde komma iväg från Stockholm, man blir känslokall där. Eller inte känslokall, man blir bara monoton, mellankolisk och glömmer bort känslan av att leva. Låter ju hur hemskt som helst, jag har haft det jättebra, det var en fin period i mitt liv, men nu är jag redo för det här. Ett liv i London. Ett liv där jag inte vet vad som händer imorgon, fast jag ändå gör det litegrann. Men jag blir utmanad, det finns nya hörn att upptäcka varje sekund, jag har en vardag i och med jobb men samtidigt inte en vardag för jag vet aldrig vad som ska hända när. Det poppar upp nya tankar, känslor, upplevelser, åsikter och ideer varje dag,timme och minut. Idag gick jag till Brick Lane med den andra praktikanten och åt bagel och kaka för 25 spänn. En sån enkel sak uppskattade jag och kände så sjukt mkt för. För att man kan prata med vem som helst här, för att det finns massa barer här som jag skulle kunna (och ska) gå och sätta mej på själv och träffa någon ny människa. Det kan man göra i den här stan. Jag lever, andas och känner mej verkligen som om jag kom ut ur kokong. Något, kanske Sverige, har omslutit mej och skärmat av mej från livet lite för länge nu, så nu ser jag alla färger, smakar alla smaker och känner alla känslor gånger 1000. 
 
Så, saker som är viktiga i mitt liv just;
 
- Columbia Flower market. I min lägenhet är det småsunkigt och stinker weed. Jag tror inte ni förstår vad de här blommorna som jag köper varje söndag gör med mitt välbefinnande och psyke. Jag mår så jävla bra med mina blommor. 
 
- Min yoga matta. Det enda stället i mitt rum som jag kan vara barfota på. Heltäckningsmattan har gjort sitt kan man säga. Barfota mår man bra. 
 
- En piccolo (kaffe) från cafeet runt hörnet. Det är helt magisk, det är som att dricka himlen, varje gång. Ren kärlek på riktigt. Ni som känner mej att jag inte skojar när jag säger att jag känner så. Hela min kropp mår fantastiskt av det där kaffet. 
 
- Malin & Johanna. Mina enda Hypers här, och det är så häftigt hur människor kan växa i ens ögon bara man får lite mer tid med dem. Fantastiska fantastiska människor. 
 
- Billig öl och (brittisk) cider. Say no more. 
 
 
Ja nu tog det slut på mitt ordflöde. men gud så härligt det här var. Att få skirva vad man vill utan att 10 000 twitter följare ska läsa och tycka till och nån manager ska läsa över huvudet på mej och ändra på ett ord. Min blogg. Jag skriver vad jag vill, hur jag vill, när jag vill. FREEDOM. 
 
Puss