Alltså jag vet att jag är seg, men fan vad bra Coldplays "nya" album är! Och jag är så jävla avundsjuk på alla som fick se dom igår :((
 
However, en helt annan sak idag. Här sitter jag på Starbucks, jävla storkedja som jag svurit att jag ska sluta slava för, samma sak med ZARA där jag nu fått jobb haha. Jag är nog världens sämsta aktivist. Men ändå, här sitter jag. Kunde suttit i California med en drink i näven, eller i Stockholm med en pluggbok i näsan, eller i Lund med en familj brevid mej. Men nu sitter jag här i England. Med en man som jag går till gymmet med, lagar mat med och somnar framför tv:n med. Hur gammal är jag får man fråga sej då? 22. Och det känns så kul, jag är liksom som en liten virgin i det här med förhållande. Inte van vid det här. Men det känns så nervöst pirrigt och kul att jag inte kan förklara det. För jag vet nu att oavsett om jag är ihop med nån och till och bor med denne, så har jag fotfarande ett superbehov och ett jävla driv att ha något eget, hitta en egen vardag. Och det är så skönt! Och jag vet att det aldrig kommer att bli tråkigt, man är aldrig fast, och den enda som betämmer vad du ska göra eller känna är DU. Allt blir vad man gör det till och är det mitt liv ska det bannemej vara något bra. Så skicka ut skiten som inte hör hemma i ditt liv, för det är du som har släppt in den och det är du som måste slänga ut den. Sista meningen hade inte riktigt med hur jag känner att göra haha, men slapp bara ur mej och är för bra för att radera. Ni kan nog ignorera det mesta jag skrivit i det här inlägget utom den faktiskt haha! 
 
Nu ska jag plugga vidare, ta en kaffe till, signa kontrakt, hem & baka cakepops och ikväll blir det nog fotboll på puben. Haha vilket jävla liv!